ahjo-merkki-isompi-valk
Vakuutuspalvelut yrityksille

Suunnittelemme vakuutusratkaisuja

Palvelemme yrityksiä kaikkialla Suomessa. Haemme yhteistä etuamme vakuuttamisessa ja riskienhallinnassa arvojemme mukaisesti.

Suunnittelemme yrityksille vakuutusratkaisuja, joihin kuuluvat kaikki tarvittavat vakuutuslajit.

Kun kilpailutamme yrityksenne vakuutuksia, käytössämme on kaikkien vakuutusyhtiöiden kaikki tuotteet ja palvelut. Neuvottelemme Teille räätälöityjä vakuutusehtoja, jotta korvaustilanteet toimivat juuri niin hyvin kuin pitää.

Vakuutusten hoitosopimus

Hoitosopimuksemme kattaa kaikki tarvittavat vakuutuspalvelut. Me hoidamme yrityksenne vakuutusasioita ja työskentelemme eduksenne, vaikka vakuutusyhtiöt vaihtuisivat. Tieto, kokemukset ja hyvät ideat kertyvät vuosien varrella yrityksenne käyttöön. Ne eivät siis jää vain vakuutusyhtiön tai sen yksittäisen edustajan taakse.

Valvomme vakuutusmaksujen oikeellisuutta ja vastaamme vakuutusturvan ylläpidosta.

Vahinkotilanteissa teemme asiakkaan puolesta vahinkoilmoituksia, neuvomme vahinkoasioiden hoidossa ja neuvottelemme korvauksista vakuutusyhtiön kanssa.

Joskus yrityksen kannattaa hankkia vakuutuksia eri vakuutusyhtiöistä samaan aikaan. Kun Ahjo on yhteystaho, pysyy vakuutusratkaisun hoito aivan yhtä yksinkertaisena kuin jos toimisitte yhden vakuutusyhtiön kanssa.

Hoitosopimuksemme on selkeä ja yksinkertainen sekä hinnoittelultaan että sisällöltään. Hinta sovitaan selvästi, ja se kattaa kaiken tarvittavan.

Yhteydenottopyyntö
Kirjoita tähän yhteystietosi, niin otamme sinuun yhteyttä.